Izbor najboljih OPG-a u projektu Zlata vrijedan

Glasajte za omiljeni OPG i osvojite vrijedne nagrade

Agrovijesti
Svečanost dodjele nagrada projekta Zlata vrijedan na Ergeli Đakovo za 2016. godinu Fotografija: Boris Ščitar/PIXSELL
Prema vašem odabiru, zlata vrijedan bit će OPG jedan – a svojim glasom, osim potpore omiljenom OPG-u, osiguravate si i mogućnost osvajanja vrijednih nagrada!

Prema vašem odabiru, zlata vrijedan bit će OPG jedan – a svojim glasom, osim potpore omiljenom OPG-u, osiguravate si i mogućnost osvajanja vrijednih nagrada!

Zato se uključite u našu nagradnu igru i dajte svoj glas OPG-u koji prema vašem izboru najviše zaslužuje ponijeti titulu najboljeg u Hrvatskoj!

Priče o 24 najbolja obiteljska poljoprivredna gospodarstva imate priliku vidjeti ovdje.

Projekt Večernjeg lista i Ministarstva poljoprivrede namijenjen je uspješnim i pozitivnim pričama o najboljim proizvođačima iz cijele Hrvatske. Tako je svaku županiju predstavljao jedan OPG, a svaki je odabrani OPG uložio iznimno puno znanja, rada i truda u svoje poslovanje.

Podržite projekt i nagradite zlata vrijedan OPG svojim glasom, a mi ćemo nagraditi vas.

Nagrade koje možete osvojiti su:

Prva nagrada: Sudjelovanje na dodjeli nagrada OPG zlata vrijedan 28.6. u Ivanić Gradu u koje je uključeno noćenje s doručkom i tablet Lenovo Ideapad 110 (15,6“)

Druga nagrada: Tablet Lenovo Ideapad 110 (15,6“)

Treća nagrada: Godišnja pretplata na Večernji list

Glasati možete na način da pošaljete SMS kôd OPG-a kojem želite dati glas, ime, prezime te adresu na broj 60085.

Cijena SMS-a iznos 2,40 kn (uključen PDV).

Npr. ako želite glasati za OPG pod brojem 5, pošaljite SMS poruku sadržaja: OPG05, Marko Marković, Zagrebačka 123, Zagreb

Glasati možete od 18. do 26.6.2017. godine.

Svečana dodjela nagrada za najbolji OPG – Zlata vrijedan održat će se 28. 6. 2017. u Ivanić gradu na lokaciji Seoski turizam Kezele. Tada će se doznati tko je ovogdišnji najbolji OPG, najbolja mlada nada u poljoprivredi te koji je OPG osvojio najviše vaših glasova – glasova čitatelja Večernjeg lista.

U završnicu izbora, koji, ušao je 21 OPG te tri mlade nade.

Prijenos svečane dodjele pratite 1. srpnja u 13:15 sati na HTV 1. Igrajte se s nama, podržite svoj OPG i osvojite vrijedne nagrade! Pravila nagradne igre možete pronaći ovdje.

Pravila nagradne igre možete pronaći OVDJE.


Pročitajte više OVDJE.

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Prijavi se ovdje