LIDL NASTAVLJA SA ŠIRENJEM PRODAJNE MREŽE

Novi Lidl otvoren u Velikoj Gorici

Agrovijesti
Otvoren Lidl u Velikoj Gorici Fotografija: Lidl FB
Lidl, jedan od vodećih trgovačkih lanaca u Hrvatskoj, nastavlja sa širenjem svoje prodajne mreže. Danas se tako otvorila druga Lidlova trgovina u Velikoj Gorici, dok je prva gorička trgovina trenutno zatvorena zbog preuređenja

Lidl će u novoj trgovini, baš kao i u svima ostalima, svojim kupcima nuditi asortiman najkvalitetnijih i najsvježijih proizvoda najboljeg omjera cijene i kvalitete. Lidlovu trgovinu u Velikoj Gorici svečano su otvorili voditeljica trgovine Ljiljana Sever, uz pomoć gradonačelnika Grada Velike Gorice Dražena Barišića, a poznati hrvatski komičar Goran Vugrinec Goc vodio je svečano otvorenje.

Tamburaši gimnazije Velika Gorica zabavili su prisutne svojim glazbenim programom, a kupci i posjetitelji imali su priliku uživati u finim krafnama, slatkišima, kavi i balonima.

Prodajni prostor trgovine u Velikoj Gorici iznosi 1271 m2, trgovina se nalazi u sklopu shopping centra. Trgovina kupcima omogućava još ugodniju kupovinu, a karakterizira je više prirodnog svjetla te veća pekara. Velikogoričani su tako dobili još jednu modernu trgovinu za kupovinu, poznatu po najboljem omjeru cijene i kvalitete svih svojih proizvoda.

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Prijavi se ovdje