OCJENJIVANJE

Objavljen Javni poziv za prikupljanje uzoraka meda za 12. Županijsko i 9. Međunarodno ocjenjivanje meda

Agrovijesti
Med Fotografija: Thinkstock
U sklopu sajma održat će se i 12. Županijsko i 9. Međunarodno ocjenjivanje meda te su Virovitičko-podravska županija i Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Virovitica, u suradnji s pčelarskim udrugama na području Virovitičko-podravske županije, objavile su Javni poziv za prikupljanje uzoraka meda za 12. Županijsko i 9. Međunarodno ocjenjivanje meda.

Na stranicama grada Virovitice objavljen je organizaciji i pod pokroviteljstvom Virovitičko-podravske županije i Grada Virovitice, HGK ŽK Virovitica, HOK POK Virovitičko-podravske županije, Turističke zajednica Virovitičko-podravske županije i Savjetodavne služba Virovitičko-podravske županije u Virovitici će se 16. rujna održati 7. sajam agro proizvoda i opreme Agroexpo 2017. U sklopu sajma održat će se i 12. Županijsko i 9. Međunarodno ocjenjivanje meda te su Virovitičko-podravska županija i Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Virovitica, u suradnji s pčelarskim udrugama na području Virovitičko-podravske županije, objavile su Javni poziv za prikupljanje uzoraka meda za 12. Županijsko i 9. Međunarodno ocjenjivanje meda.

Na natjecanje se mogu prijaviti svi zainteresirani pčelari, popunjavanjem obveznog obrasca Prijavnice koja se može pronaći ovdje, te dostavljanjem uzorka meda. 

  • Avatar
    ministar 28. Rujan 2017. u 23:50 med i orah...bolje od afričke šljive...
Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Prijavi se ovdje